Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Humanities Lab AVS

Humanities Lab AVS

Het Humanities Lab AVS (Amsterdam Venture Studio) is dé plek waar medewerkers, promovendi, studenten en alumni van de Faculteit der Geesteswetenschappen ideeën voor het starten van een eigen bedrijf of organisatie op kunnen doen. Een plek waar de begrippen inspiratie, innovatie en impact centraal staan.

Over Humanities Lab AVS

Loop je rond met een creatief idee en wil je dat omzetten in een succesvol bedrijf? Het Humanities Lab AVS biedt een levendige co-working space waar ideeën kunnen groeien en kruisbestuivingen als vanzelf plaatsvinden. Daarnaast bieden wij een podium voor – en springplank naar – onderwijs over ondernemerschap. Op deze wijze creëert het Humanities Lab meer impact van geesteswetenschappelijk onderzoek en extra loopbaanperspectieven voor studenten.

Doorlopend programma

Het doorlopend aanbod van Humanities Lab AVS omvat de volgende activiteiten:

  • Online workshop: Netwerken 
  • Humanities Bootcamp
  • Explore Programme
  • Coaching Business Developer
    Woensdag en vrijdag, op afspraak 
  • Coaching Personal Development
    Op afspraak

Neem voor het maken van een afspraak contact op met het Humanities Lab AVS via humanitieslab-fgw@uva.nl.

Contact

Humanities Lab AVS is altijd op zoek naar ondernemende studenten, alumni en medewerkers met een achtergrond in de geesteswetenschappen aan de UvA. Heb jij een goed (bedrijfs)idee? Of wil jij je kennis gebruiken om direct impact te creëren? Neem dan contact met ons op: